• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Pneumatiek Persluchtslangen pneumatiek

Persluchtslangen pneumatiek

Persluchtslangen pneumatiek
Pneumatische slangen zijn beschikbaar bij Halvewerk in verschillende soorten materialen en kleuren. Deze persluchtslangen zijn geschikt voor diverse pneumatische systemen. De verschillende materialen zijn het flexibele en knikbestendige polyurethaan (PU), het voor lage druk geschikte polyethyleen (PTFE/PE) en polyamide (PA). Polyethyleen slangen bieden overigens ook goede bescherming tegen bepaalde vloeistoffen, zuren, zoutoplossingen en extreme hoge en lage temperaturen.

Afmetingen pneumatische slangen
Pneumatiekslangen kunnen besteld worden in verschillende soorten lengtes. Bestel de slang per meter, per 10 meter, per 25 meter of per rol van 100 meter. Heeft u bijvoorbeeld 7 meter nodig? Kies dan de 1 meter variant en voer bij aantal ‘7’ in. Op deze manier kunt u de gewenste lengte makkelijk en snel bestellen. Wilt u 75 meter bestellen? Dan is de beste manier om bij de 25 meter variant bij aantal '3' in te voeren.

Kiezen juiste pneumatiekslang
Het is belangrijk om de juiste soort pneumatiekslang te bestellen met de juiste lengte en benodigde specificaties. Naast specificaties als de werkdruk en temperatuur is het vooral belangrijk om de juiste diameter te kiezen. De persluchtslangen in de webshop van Halvewerk zijn beschikbaar met verschillende diameters. Het is daarbij wel uitermate belangrijk om te kijken naar de juiste diameter. Er is namelijk een verschil tussen de binnendiameter en de buitendiameter van de pneumatische slangen in ons assortiment. Deze maten staan weergeven bij de product eigenschappen van al onze slangen. Veelvoorkomende buitendiameters zijn de persluchtslang 4mm, de persluchtslang 6mm en de persluchtslange 8mm.