• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Motoren Honda GX benzinemotoren

Honda GX benzinemotoren

Honda GX benzinemotoren zijn al jarenlang absolute favoriet onder professionals. Honda GX motoren zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen zoals constructiemachines, bouwmachines, generatoren, trilplaten, racekarts, pompen en overige industriële en mobiele professionele toepassingen.

Staat het gewenste type niet in onderstaande lijst? Onze specialisten helpen u graag verder.


Honda GX motoren, asmaten en types;


Honda GX motoren zijn verkrijgbaar vanaf 120cc tot 390cc. Honda kent honderden motorcode's voor verschillende typen motoren. Gelukkig zijn de codes vrij eenvoudig te herleiden naar een aantal basisspecificaties die het meest belangrijk zijn.

Wat geldt voor alle groottes van Honda GX motoren en de referenties hiervan; referenties beginnend met een S staan voor metrische as, 20mm voor motoren tot 200cc en 25mm voor 270cc - 390cc. Referenties beginnend met Q staan voor US (Inch) asmaten, 19,05mm voor motoren tot 200cc en 25,4mm voor 270cc - 390cc motoren.

De X in een motor referentie staat enkel voor de aanwezigheid van een oliebeveiliging sensor. Geen X is géén sensor. Overigens is een motor zonder sensor zonder problemen uitwisselbaar voor een motor met en omgekeerd, mits zich er bewust van is dat een sensor zal ontbreken.

De E in een motorreferentie staat voor de e-start optie.

Voorbeeld; GX390 QXE4; 390cc benzinemotor, Q as 25,4mm, X is voorzien van oliealert en E is voorzien van e-start optie. De 4 heeft een niet noemenswaardige betekenis.

Voorbeeld; GX200 SHQ4; 200cc benzinemotor, S as 20mm, geen oliesensor, geen e-start.