• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Pneumatiek Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders
Pneumatische cilinders zijn beschikbaar bij Halvewerk in vele verschillende uitvoeringen. Zowel enkelwerkende pneumatische cilinders als dubbelwerkende pneumatische cilinders zijn in onze webshop te bestellen. Een pneumatiek cilinder is mechanisch. Deze cilinders zetten samengeperste om in een lineaire beweging.

Naast enkelwerkende en dubbelwerkende pneumatische cilinders bieden wij ook pneumatische micro cilinders. Ook deze zijn beschikbaar in enkelwerkend en dubbelwerkend. Deze pneumatische micro cilinders zijn, de naam zegt het al, compacter en kleiner waardoor ze uitermate geschikt zijn op plekken waar weinig ruimte is.

Ook voor alle cilinders die wij aanbieden zijn uiteraard onderdelen en accessoires te verkrijgen. Hieronder vallen de bevestigingen in alle soorten waaronder gaffelbevestigingen, kogelgewricht bevestigingen en scharnieren. Ook voor onze micro cilinders zijn uiteraard alle bevestigingen en accessoires te verkrijgen.

Pneumatische cilinders bestellen?
Bestel direct de cilinder(s) die u nodig heeft. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij zullen u helpen de juiste keuze te maken.