• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Welke broyeur heb ik nodig?

Welke broyeur heb ik nodig?

Welke broyeur heb ik nodig? De meest voorkomende vragen bij onze klantenservice zijn de vragen: welke broyeur heb ik nodig of wat is de beste broyeur voor mijn situatie? Wij bieden een groot assortiment broyeurs aan en natuurlijk is het niet voor iedereen direct duidelijk welke broyeur, ook wel fecaliënvermaler genoemd, de beste keuze is voor hun specifieke situatie. Het is afhankelijk van meerdere factoren welke broyeur het beste geschikt is voor uw specifieke situatie. In dit blogartikel zetten wij de meest voorkomende toepassingen waarvoor een broyeur wordt gebruikt op een rij.

Broyeur voor het toilet:

Voor een broyeur die aangesloten moet worden op een toilet hebben wij twee geschikte opties. Dat zijn de professionele all-round broyeur met RVS vermaler 600 watt en de professionele mini toilet broyeur met RVS vermaler 450 watt. Het verschil tussen deze twee broyeurs zijn de afmetingen. De compacte broyeur is zoals de naam aangeeft zeer compact en uitermate geschikt om te gebruiken op plekken waar weinig ruimte is. Naast de afmetingen kan de professionele broyeur met RVS vermaler 600 watt ook iets hoger en verder over een horizontale afstand pompen dan de compacte broyeur. Beide apparaten hebben 1 toilet aansluiting en 2 zijaansluitingen. Deze twee broyeurs zijn dus multifunctioneel op basis van de beschikbare ruimte op de plek waar de broyeur geplaatst dient te worden kunt u kiezen voor een van deze twee.

broyeur voor toilet compacte broyeur voor toilet

Broyeur voor de badkamer:

Voor de badkamer hebben wij bij Halvewerk ook twee gelijkwaardige broyeurs in ons assortiment. Dat zijn de professionele badkamer broyeur 250 watt en de nieuwe variant de professionele mini badkamer broyeur 300 watt. Deze broyeur is krachtiger en compacter. Dankzij de extra lage inlaat zijn beide broyeurs geschikt voor de doucheafvoer. Heeft u dus een broyeur nodig voor in de badkamer? Kies dan voor de mini badkamer broyeur 300 watt.

broyeur voor badkamer

Broyeur voor de vaatwasser:

De professionele all-round broyeur met RVS vermaler 600 watt is niet alleen geschikt voor het toilet maar ook voor de vaatwasser. Dit komt omdat deze broyeur geschikt is tot een watertemperatuur van 90 graden. De toilet ingang aan de voorkant van de broyeur kan makkelijk worden afgesloten met de meegeleverde afsluitdop zodat de broyeur kan worden gebruikt voor de vaatwasser.

broyeur voor vaatwasser

Broyeur voor de wasmachine:

Ook voor de wasmachine is de professionele all-round broyeur met RVS vermaler 600 watt het meest geschikt. Zoals hierboven aangegeven kan de toilet ingang worden afgesloten met de meegeleverde afsluitdop.

broyeur voor wasmachine

Onderhoud voor de broyeur

Welke broyeur u ook gaat bestellen, het is van groot belang dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd zodat interne componenten niet worden aangetast en het systeem goed blijft werken. Door regelmatige toepassing van onze broyeur ontkalker verlengt u de levensduur van het apparaat. Bekijk hier een handige uitlegvideo over het gebruik van de ontkalker of lees hier een blogartikel met tekstuele uitleg.

Handige links:

- Gebruik hier de handige broyeur keuzehulp om de juiste broyeur te selecteren
- Ga hier naar onze broyeur kennisbank voor alle beschikbare informatie over onze broyeurs

 
  Donny     25-09-2023 08:42     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.