• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Motoronderdelen

Motoronderdelen

Motoronderdelen, slijtdelen en revisiedelen voor benzinemotoren en dieselmotoren. Voor alle benzine en dieselmotoren die we aanbieden (en meer) bieden we scherp geprijste en kwalitatief hoogwaardige vervangingsonderdelen. Zo hebben we onderdelen voor stationaire motoren van Honda, B&S, PTM Engines, Honda GX gelijkende motoren, Yanmar, Kubota etc.

Voor de meeste bekende merken doorslijpers en kettingzagen als Stihl, Husqvarna, Dolmar en Wacker leveren we hoogwaardige vervangende cilindersets.

Staat het gewenste onderdeel niet in de lijst? Neem contact op met onze specialisten, wij helpen u graag verder!Vervangingsonderdelen

 


Wij kiezen er bewust voor om bij voorkeur te werken met vervangingsonderdelen. Originele motoronderdelen en slijtdelen zijn vaak onevenredig duur in verhouding tot de prijs van een nieuwe motor.

De vervangingsonderdelen die we aanbieden zijn enkel hoogwaardige onderdelen. De onderdelen zijn gelijk aan het origineel, maar niet van de originele fabrikant van de motor. Wij bieden voor alle Honda GX varianten gelijke onderdelen van PTM Engines aan. De PTM motoren zijn 1 op 1 gelijk aan Honda GX en dat maakt uitwisselen eenvoudig zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor overige machines en motormerken werken we enkel samen met grote en bekende onderdeelfabrikanten die een continue hoge kwaliteit waarborgen tegen de juiste prijs.