• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Motoren

Motoren

Benzinemotoren en dieselmotoren. Met PTM engines staan we voor 50% van de prijs en 100% kwaliteit! Wij bieden een semiprofessionele en professionele lijn stationaire stage V brandstofmotoren. We kunnen vrijwel ieder merk motor vervangen voor een hoogwaardige maar aanzienlijk goedkopere PTM variant waarbij deze 1 op 1 past.

Vragen of hulp nodig, onze specialisten helpen u graag verder!
 


Stationaire motoren

Brandstofmotoren, benzinemotoren en dieselmotoren zijn luchtgekoeld en worden voornamelijk gebruikt op (land)bouwmachines en karts.

Stationaire motoren komen zowel voor in benzine als diesel uitvoering. De vermogens van stationaire brandstofmotoren liggen voor de ééncilinder motoren tussen de 2pk en 15pk.

Motorfabrikanten brengen allen eigen merken, modellen en typen op de markt. Gelukkig zijn de voornaamste maten (asmaat, voetplaat, opbouw en vaak ook de buitenmaat) vrijwel volledig gelijk en zijn de motoren daardoor onderling uitwisselbaar zonder zaken aan te hoeven passen. De belangrijkste maat die altijd overeen dient te komen bij het uitwisselen van een stationaire motor is de asmaat.