• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Motoronderdelen Honda GX en PTM onderdelen

Honda GX en PTM onderdelen

De opzet van de vervangingsondelen pagina van honda GX en PTM motoren is compleet vernieuwd. Selecteer hieronder uw motor type en kijk welke vervangingsonderdelen halvewerk in haar assortiment heeft!

Staat het gewenste onderdeel niet in een van de onderstaande categoriën de lijst? Neem contact op met onze specialisten, wij helpen u graag verder!


 


Bezig met laden...
Startmotor - Honda GX630-690
Startmotor - Honda GX630-690
337,00 incl. btw
Bekijken
Snelle levering

Vervangingsonderdelen


Wij kiezen er bewust voor om bij voorkeur te werken met vervangingsonderdelen. Originele motoronderdelen en slijtdelen zijn vaak onevenredig duur in verhouding tot de prijs van een nieuwe motor.

De vervangingsonderdelen die we aanbieden zijn enkel hoogwaardige onderdelen. De onderdelen zijn gelijk aan het origineel, maar niet van de originele fabrikant van de motor. Wij bieden voor alle Honda GX varianten gelijke onderdelen van PTM Engines aan. De PTM motoren zijn 1 op 1 gelijk aan Honda GX en dat maakt uitwisselen eenvoudig zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor overige machines en motormerken werken we enkel samen met grote en bekende onderdeelfabrikanten die een continue hoge kwaliteit waarborgen tegen de juiste prijs.