• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Instructies en informatie mini broyeur Flush 300 Pro

Instructies en informatie mini broyeur Flush 300 Pro

Instructies en informatie mini broyeur Flush 300 Pro Welkom! Dit blogartikel is de tekstuele uitleg van onze instructievideo over deze mini badkamer broyeur. In deze Youtube video gaat broyeur expert John jullie meer vertellen over de Flush 300 Pro mini broyeur. Dit is een van de nieuwste modellen uit onze eigen reeks broyeur. Dit model is vergelijkbaar met de al bestaande Flush 250 Pro badkamer broyeur, echter is deze Flush 300 kleiner, sterker en betrouwbaarder. 

Wat leveren wij mee met de broyeur?
Bij onze broyeurs wordt standaard alles meegeleverd wat er nodig is om deze vuilwaterpompen aan te sluiten. We gaan direct kijken wat er bij deze Flush 300 broyeur inbegrepen zit. In de doos zit een fysieke handleiding, al het aansluitmateriaal, slangklemmen en natuurlijk de broyeur zelf. 

Aansluiten van de broyeur (bekijk de uitleg over het aansluiten hier in onze youtube video)
Het benodigde leidingwerk kunt u aanschaffen bij een lokale bouwmarkt of u kunt natuurlijk uw huidige leidingwerk gebruiken. Dit laatste kan alleen als uw huidige leidingwerk voldoet aan de eisen en voorschriften voor het gebruik van onze broyeurs. Als voorbeeld gebruikt John zometeen een harde 32mm PVC buis. Deze broyeur is geschikt voor alle toepassingen behalve een toilet. Deze broyeur kunt u zelfs gebruiken voor een vaatwasser of wasmachine omdat de hoge temperaturen voor deze Flush 300 geen probleem zijn. In de meeste gevallen wordt deze broyeur gebruikt voor de douche. 

Om te beginnen hebben we, net als bij de meeste broyeurs, onderaan twee toevoeren zitten. Deze zitten extra laag zodat er makkelijk een douche of bad op aangesloten kan worden zonder dat de leiding niet waterpas of onder afschot loopt. Uiteraard kunt u hier ook andere voorzieningen op aansluiten.Het aansluiten gebeurd met manchetten gecombineerd met de meegeleverde slangklemmen. Ik ga jullie nu laten zien hoe dit aangesloten wordt. Je pakt een van de twee manchetten gecombineerd met de slangklem. Deze schuif je over de toevoer en vervolgens draai je deze aan. Vervolgens pak ik de 32mm buis en deze schuif ik in de toevoer en draai ik ook aan. Op deze manier is het goed aangesloten en weet je zeker dat deze lekvrij is. Bij beide toevoeren zitten als terugslagkleppen ingebouwd. Deze zorgen ervoor dat het water niet meer terug stroomt uit de broyeur. 

Afvoer (bekijk de uitleg over de afvoer hier in onze youtube video)
Het aansluiten hiervan gebeurd moet op de volgende manier. Op de afvoer komt een 90 graden bochtje gecombineerd met een klein slangetje. Omdat ik als voorbeeld een 32mm buis ga gebruiken en de kleine aansluiting is bedoeld voor 28mm moet ik deze afsnijden op de juiste maat. Zoals u kunt zien heb ik deze nu afgesneden op 32mm. Op deze manier kan ik de 32mm buis hiermee verbinden. Dit wordt op deze manier op de afvoer geplaatst. Even aandraaien en vervolgens pak ik de laatste slangklem en de 32mm buis die gecombineerd op de afvoer moeten komen. Ook deze draaien we aan en op deze manier zit de afvoer goed aangesloten en kan je deze vervolgens verder omhoog en in elke gewenste richting laten lopen. Ook bij de afvoer zit al een terugslagklep ingebouwd. Let erop dat voor de afvoer een harde PVC buis gebruikt dient te worden en geen flexibele leiding of slang. Want met een flexibele leiding of slang kan de pomp niet de juiste druk opbouwen en gaat deze snel defect. 

Vlottermechanisme (bekijk de uitleg over het vlottermeachnisme hier in onze youtube video)
Dit systeem werkt op basis van het vlottermechanisme. Nadat u de stekker in het stopcontact hebt gedaan werkt deze automatisch. 

Handige links:

- Bekijk hier de instructievideo op Youtube
- Bestel hier de Flush 300 Pro direct
- Ga hier naar de broyeur kennisbank

 
  Donny     07-07-2021 09:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.