• Vanaf €100,- gratis bezorgd
  • Altijd contact met een technisch specialist!
  • Vandaag besteld vandaag verzonden
0
Winkelwagen (0)

Geen producten

Assortiment
Home Instructies en informatie keramische toilet broyeur

Instructies en informatie keramische toilet broyeur

Instructies en informatie keramische toilet broyeur Dit is de tekstuele uitleg van de instructievideo over onze nieuwste broyeur: de keramische toilet broyeur. Dit is een compacte toiletpot met ingebouwde broyeur. Onze product specialist geeft in deze instructievideo uitleg over de aansluiting en werking.

Hallo mijn naam is John en welkom bij deze nieuwe video van Halvewerk. In deze korte video ga ik jullie meer uitleggen over een van de nieuwste modellen broyeurs uit de broyeur collectie van ons eigen merk Halvewerk. Dit is namelijk de Flush 600 keramische toilet broyeur. Dit is een keramisch toilet met ingebouwde broyeur. Ideaal als je bijvoorbeeld te weinig ruimte hebt om het toilet met een aparte broyeur te installeren. Net als een standaard broyeur bestaat deze uit een vermaler en een pomp om het afvalwater door een smalle leiding weg te kunnen pompen. Het toilet is tevens voorzien van een soft-close wc-bril en deksel.Aansluitingen

Aan de achterkant zien we een aantal aansluitingen. Om te beginnen zit hier de watertoevoer, hierop kunt u gewoon een standaard watertoevoerslang aansluiten die bijvoorbeeld ook gebruikt wordt voor de wasmachine. Tevens zien we hier de beluchter, hier hoeft niets mee gedaan te worden en deze kunt u gewoon zo laten zitten. Dan als laatste ziet u hier de afvoeraansluiting. Hier kunt u net als bij een standaard broyeur de afvoerpijp op aansluiten om het water weg te pompen. Let hierbij op dat u harde PVC buis gebruikt en geen flexibele slang en probeer ook zo min mogelijk bochten te maken.Bedieningspaneel

Aan de zijkant ziet u een bedieningspaneel met twee knopjes, namelijk eentje voor een korte spoelcyclus en eentje voor een lange. Dus dit is net als bij een standaard toilet. Indien u dit paneeltje liever aan de andere zijde gemonteerd wilt hebben kunt u het gemakkelijk losdraaien door middel van een moertje en aan de andere kant gemakkelijk weer monteren. 

Wanneer alles juist is aangesloten kunt u de stekker in het stopcontact steken en het toilet monteren op de gewenste plek. Voor het eerste gebruik is ons advies om even een keer door te spoelen zodat het toilet gevuld is met een laagje water. Hierna is het toilet klaar voor gebruik. 

Dit was de uitleg over onze keramische toilet broyeur. Heeft u vragen? Bekijk dan alle beschikbare informatie in onze broyeur kennisbank.

Handige links:

- Ga hier direct naar deze keramische toilet broyeur
- Ga hier naar de Youtube instructievideo over deze broyeur
- Ga hier naar de broyeur kennisbank voor meer informatie over alle broyeurs

 
  Donny     09-12-2021 16:29     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.